Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за термостат
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеГледал съм го на диагностика и на 82 градуса температурата спира да расте,дори за момент пада на 81, което според мен значи,че започва да отваря. Напълно отворен може би е на 88 градуса.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщениеГледал съм го на диагностика и на 82 градуса температурата спира да расте,дори за момент пада на 81, което според мен значи,че започва да отваря. Напълно отворен може би е на 88 градуса.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеИ да се знае, че читава кола с читав термостат стрелката залепя на 90 градуса и това е!
И другото - термостатът не е електромагнитен вентил - отворено и затворено. Когато си достигне работната температура той започва да отваря постепенно Най-добрият вариант за тест е да видиш при колко градуса ти се затоплят маркучите към радиатора.
Включването на перката преди 90 градуса си означава проблем. Тя се включва по средата м/у 90 и следващата чертичка (горе-долу). Мисля, че беше 98гр.
Comment
-
Оууу братле дай да не задълбаваме там,че температурата която си писал вече трябва и двете степени да са щракнали,ако колата е дизел?
Ръждата никога не спи.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеОууу братле дай да не задълбаваме там,че температурата която си писал вече трябва и двете степени да са щракнали,ако колата е дизел?
Ръждата никога не спи.
Пай сее ...sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.
Comment
Comment